VALET PARKING

Valet Parking

Wilt u de gasten bij aankomst van van uw evenement in Utrecht stijlvol ontvangen? Neem uw gasten het parkeren uit handen door tijdens uw evenement gebruik te maken van onze Valet Parking service. Met de Valet parking service van Car Class zorgt dat uw evenement in stijl begint en eindigt!

Hoe werkt een Valet Parking?

Na aankomst bij de entree van uw evenement neemt een chauffeur van Car Class de auto over van uw gasten. Onze chauffeurs rijden de auto van uw gasten naar een veilige parkeerplaats en bewaren de sleutels. Bij het verlaten van uw evenement zorgen onze chauffeurs voor een snelle afhandeling en zullen de auto van uw gasten zo snel mogelijk voorrijden, zodat deze ontspannen op weg kunnen.

Kosten en aanvragen valet parking

De kosten voor onze valet parking zijn uiteraard afhankelijk van de omvang van het wagenpark en de daarvoor benodigde hoeveelheid chauffeurs. Het aantal benodigde chauffeurs wordt altijd in overleg met u bepaald. Wij hanteren voor deze chauffeursdienst het vaste uurtarief € 29,35 per uur (excl. BTW) van per chauffeur. Voor meer informatie, een offerte of reservering van een valet parking kunt u bellen met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333).

Valet Parking

OFFERTE AANVRAGEN