DIRECTIECHAUFFEUR

Directiechauffeur Utrecht

Staat u elke dag op weg van Utrecht naar uw werk in de file? Op weg naar uw klanten neemt de directiechauffeur het stuur van u over. U kunt eenvoudig kosten besparen door met een directiechauffeur op pad te gaan in uw eigen auto. U heeft dan uw handen en hoofd vrij om u te richten op uw eigen werkzaamheden. Door het gebruik van uw eigen auto met een directiechauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief is daarom bijzonder scherp!

Voordelen van een directiechauffeur

  • ✓ U kunt voortaan doorwerken in de auto en bespaart op die manier veel geld.
  • ✓ Door gebruik te maken van een directiechauffeur kunt u gerust een drankje nuttigen tijdens een zakendiner of een bedrijfsuitje.
  • ✓ Bij ziekte of afwezigheid van uw huidige chauffeur komt u toch op uw bestemming
  • ✓ Al onze directiechauffeurs hebben een representatief voorkomen, zijn sociaal vaardig en gecertificeerd.
Directiechauffeur

STAPPENPLAN AANVRAAG DIRECTIECHAUFFEUR

=

Stap 1: Intake en selectie chauffeur.

Samen met een accountmanager van Car Class maakt u een inventarisatie van alle wensen en eisen voor uw eigen directiechauffeur. Met deze gegevens stelt de accountmanager een lijst kandidaten samen, waar u de meest geschikte directiechauffeur uit kunt kiezen.

 

=

Stap 2: Proefperiode en chaufferen.

De directiechauffeur gaat voor u rijden op de afgesproken dagen. Na een proefperiode, kunt u ieder gewenst moment gebruik maken van uw eigen chauffeur.

R

Stap 3: Feedback en evaluatie.

In overleg met uw accountmanager zullen de verdiensten van uw directiechauffeur worden geëvalueerd, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren.

Direct een directiechauffeur in Utrecht boeken

Het standaardtarief voor een directiechauffeur is €43,10 per uur excl. BTW. U kunt direct online een offerte aanvragen voor een rit met directiechauffeur vanuit Utrecht. Wij maken vrijblijvend een kostenindicatie op basis van de door u verstrekte ritgegevens! Voor meer informatie, een offerte of reservering van een directiechauffeur kunt u ook bellen met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333).

OFFERTE AANVRAGEN