PRIVECHAUFFEUR

Een privechauffeur in regio Utrecht?

Werkt u op projectbasis en moet u tijdelijk naar een andere locatie reizen? Ontdek de voordelen van uw eigen privechauffeur! Ook als u niet kunt rijden vanwege medische redenen, zoals gescheurde enkelbanden of een gebroken arm is een eigen chauffeur een uitkomst!

Voordelen van een privechauffeur

  • Ook als u een belangrijke klant van Schiphol haalt, kunt u een gesprek voeren, terwijl uw chauffeur u veilig naar Utrecht brengt.
  • Als u in de avond een bedrijfsevenement of een zakendiner hebt en een drankje wilt nuttigen, staat een privechauffeur van Car Class tot uw beschikking.
  • Op de plaats van bestemming staat de chauffeur klaar om voor u andere taken te verrichten. Uw chauffeur kan bijvoorbeeld post voor u bezorgen, uw auto wassen of een boodschap doen.
  • De tijd die u vroeger achter het stuur -al dan niet in files- doorbracht, kunt u nu nuttig besteden. U komt dus goed voorbereid en uitgerust aan op uw afspraken.

Ontdenk de luxe van u eigen privechauffeur

Wilt u de voordelen van een privechauffeur ervaren? U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. U krijgt dan binnen 1 uur een offerte op maat. Dit kunt u geheel online vragen via het offerteformulier.

 

Privechauffeur

Ons voordelige tarief voor een privechauffeur

Door het gebruik van uw eigen auto met een privechauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief zult u daarom nergens anders aantreffen! Het gehanteerde tarief voor een prive chauffeur treft u nergens anders aan! Ter kennismaking betaalt u voor uw eerste rit met een studentchauffeur slechts € 17,50 per uur inclusief verzekering (excl. BTW)! Het tarief voor een privechauffeur na uw eerste rit is € 29,35 per uur excl. BTW.

Vandaag nog een privechauffeur in Utrecht nodig?

Bij Car Class reserveert u, zelfs op korte termijn, een privechauffeur in de regio Utrecht per telefoon via 088-CHAUFFEUR (088-2428333). U kunt direct een privechauffeur reserveren via ons online reserveringsformulier. Vraag hier direct online een offerte aan en wij maken vrijblijvend een indicatie van de kosten voor een privechauffeur.

OFFERTE AANVRAGEN