STUDENTCHAUFFEUR

Studentchauffeur regio Utrecht

Wilt u ook onderweg efficient kunnen werken? Op weg naar uw klanten neemt de studentchauffeur het stuur van u over. U kunt zich in die tijd in alle rust voorbereiden op uw afspraken. Indien noodzakelijk kunnen wij zorgen dat er binnen enkele uren een studentchauffeur in Utrecht voor u klaar staat.

De voordelen van een studentchauffeur

  • Het geld dat u uitgeeft aan een chauffeur van of naar Utrecht verdient u makkelijk terug, omdat u ondertussen kunt doorwerken of uitrusten.
  • U betaalt voor een studentchauffeur in Utrecht in principe geen voorrijkosten.
  • In de wachttijd kan de chauffeur bijvoorbeeld uw auto wassen of een boodschap doen.
  • Tijdens de reis van of naar Utrecht kunt u ongestoord doorwerken.

Probeer een studentchauffeur uit.

Wilt u meemaken welke luxe een studentchauffeur voor u kan betekenen? Vraag geheel vrijblijvend online een offerte voor een studentchauffeur Utrecht aan. U ontvangt binnen 1 uur een offerte op maat.

Studentchauffeur

Een studentchauffeur duur? Bekijk onze scherpe tarieven!

Een studentchauffeur beschikt over een OV-jaarkaart en er worden over het algemeen geen reiskosten in rekening worden gebracht bij doordeweekse ritten. Dit scheelt dus enorm in de kosten! Voor uw eerste rit bieden wij u een student chauffeur aan voor slechts € 14,50 per uur inclusief verzekering (excl. BTW).

Vraag direct online een studentchauffeur aan

Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333). Indien u direct een chauffeur wilt reserveren kunt u gebruik maken van ons online reserveringsformulier. Wij maken voor u gratis een kostenindicatie voor een rit met chauffeur. Vul het offerte aanvraagformulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie!

OFFERTE AANVRAGEN