Directiechauffeur Utrecht

Staat u elke dag op weg van Utrecht naar uw werk in de file? Op weg naar uw klanten neemt de directiechauffeur het stuur van u over. U kunt eenvoudig kosten besparen door met een directiechauffeur op pad te gaan in uw eigen auto. U heeft dan uw handen en hoofd vrij om u te richten op uw eigen werkzaamheden. Door het gebruik van uw eigen auto met een directiechauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief is daarom bijzonder scherp!

Voordelen van een directiechauffeur

  • U kunt voortaan doorwerken in de auto en bespaart op die manier veel geld.
  • Door gebruik te maken van een directiechauffeur kunt u gerust een drankje nuttigen tijdens een zakendiner of een bedrijfsuitje.
  • Bij ziekte of afwezigheid van uw huidige chauffeur komt u toch op uw bestemming.
  • Al onze directiechauffeurs hebben een representatief voorkomen, zijn sociaal vaardig en gecertificeerd.

Directiechauffeur aanvragen in Utrecht

Stap 1: Inventarisatie en selectie. Een accountmanager van Car Class maakt met u een afspraak om alle wensen met betrekking tot uw directiechauffeur te bespreken. Op basis van dit gesprek maakt de accountmanager voor u een selectie uit het chauffeursbestand. Na vergelijking wordt de voor u meest geschikte directiechauffeur aangesteld voor een proefperiode.

Stap 2: Proefperiode en chaufferen. De directiechauffeur gaat voor u rijden op de afgesproken dagen. Na een proefperiode, kunt u ieder gewenst moment gebruik maken van uw eigen chauffeur.

Stap 3: Evaluatie en feedback. Samen met uw accountmanager worden de werkzaamheden van uw directiechauffeur geëvalueerd. Ook tussentijds kunt u met behulp van onze Klanten Portal feedback geven op de prestaties van uw chauffeur.

Direct een directiechauffeur in Utrecht boeken

Het standaardtarief voor een directiechauffeur is € 30,50 per uur excl. BTW. U kunt direct online een offerte aanvragen voor een rit met directiechauffeur vanuit Utrecht. Wij maken vrijblijvend een kostenindicatie op basis van de door u verstrekte ritgegevens! Voor meer informatie, een offerte of reservering van een directiechauffeur kunt u ook bellen met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333).