Chauffeursdiensten regio Utrecht

Wilt u door kunnen werken in de file en zodoende geld besparen? Onze chauffeursdiensten bieden ook in dat geval uitkomst! Indien noodzakelijk kunnen wij zorgen dat er binnen enkele uren een chauffeur in Utrecht voor u klaar staat.

Een aantal voordelen van chauffeursdiensten

  • Het grootste voordeel van een chauffeur is dat u doorwerkt terwijl u reist.
  • Al onze chauffeurs hebben een representatief voorkomen en zijn sociaal vaardig.
  • Door gebruik te maken van chauffeursdiensten kunt u gerust een drankje nuttigen tijdens een zakendiner of een bedrijfsuitje.
  • U heeft geen stress meer in de file en zelfs die tijd besteedt u nuttig met werken of ontspannen.

Mogelijke opties voor een chauffeur

Studentchauffeur Door het gebruik van uw eigen auto met een studentchauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde introductietarief van € 14,50 per uur excl. BTW zult u daarom nergens anders aantreffen!

Privechauffeur Een privechauffeur staat 24/7 voor u klaar in Utrecht en is door heel Europa inzetbaar. U heeft al uw eigen privechauffeur vanaf € 18,75 per uur excl. BTW.

Directiechauffeur Een gecertificeerd directiechauffeur met CCV-D1 diploma voldoet aan al uw eisen en wensen. Het standaardtarief voor een directiechauffeur is € 30,50 per uur excl. BTW.

Uw keuze voor een chauffeursdienst

Bent u benieuwd naar het kostenplaatje van een rit met uw eigen chauffeur? Benieuwd naar de kosten van chauffeursdiensten vanuit Utrecht? Vul dan het offerte aanvraagformulier in voor een gratis offerte. Door onze unieke werkwijze zijn onze chauffeursdiensten 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Ervaar vandaag nog het gemak van chauffeursdiensten en neem contact op via 088-CHAUFFEUR (088-2428333)!